Bli inspirerad!
Image link

Glassvagn

En idealisk expansion av ditt glasscafé eller din start med mobil glassförsäljning. Upptäck möjligheterna med vår glassvagn.

Image link

Barbecue/Grillvagn

Klassiker som varmkorv och pommes frites men även nya trender kan implementeras i detta koncept. Alla möjligheter finns till hands i detta utrymmesmirakel. 

Image link

Pizzavagn

Med denna pizzavagn med integrerad pizzaugn har du alla ingredienser i din närhet och kan tillaga individuella pizzor på nolltid! 

Image link

Kaffebar

Vår tids mest populära varma dryck är en äkta framgångsgaranti. Kom igång nu och upptäck din nya mobila kaffebar.

Image link

Våffelvagn

Våffeldrömmar går i uppfyllelse med två våffeljärn för belgiska våfflor och en matchande toppingstation. Upptäck din nya ”hemliga våffla”!

Image link

Cocktailbar

Med denna cocktailvagn blir det riktigt kul med mobil cocktailförsäljning: Allt inom räckhåll, allt på plats med din nya cocktail-Buddystar.

Image link

Hamburgervagn

Upptäck din nya Hamburger-Buddy! Allt du behöver för din framgångsrika Hamburger-foodtruck finns ombord på vår hamburgervagn.

Image link

Crêpesvagn

Det praktiska rumskonceptet med två crêpes-tallrikar säkerställer ett effektivt arbete. Ditt mobila crêperie på två hjul med uppseendeväckande design.

Image link

Pastavagn

Ge ditt pastakoncept italiensk charm med den eleganta retro-försäljningsvagnen och ge dig ut med din pasta på turné!

Image link

Potatisvagn

Det bästa av knölen! Ge dina läckra potatisskapelser ett lyft med vår retro-försäljningsvagn.

Image link

Marknadsvagn

Idealisk som marknadsvagn för mobil försäljning av frukt och grönsaker eller som försäljningsvagn för alla typer av sortiment.

Image link

Bageri-försäljningsvagn

Sälj dina bageriprodukter på de bästa ställena och dra nytta av megatrenden med mobil försäljning med ditt mobila bageri.

Image link

Ölvagn

Ingen behöver vara törstig med denna serveringsvagn inklusive ett mobilt tappningssystem. Perfekt för uteservering och evenemang.

Image link

Vinbar

Oavsett om det är i vinodlingarna, på stadsfestivalen eller på evenemang – med denna vinvagn kommer dina fina viner att välkomnas överallt.

Image link

Asiatisk

Matvagnen kan användas på en mängd olika sätt för asiatiska rätter. Ta ut dina skapelser på gatan med Asiatisk-matvagnen!

Image link

Glöggvagn

Med detta mobila glöggvagn kommer du snabbt att bli en ny attraktion var som helst utan en massa monteringsarbeten!

Image link

Dryckesbar

Färskblandade drinkar av alla slag – för svalkande förfriskningar på språng.

Image link

Varmkorv

Servera den populära klassikern eller skapa ditt individuella korvrecept. Snabbt tillagad i din uppseendeväckande Buddy.